Velkommen til Historieguiden Søndervig

På jeres ferie eller besøg ved Vestkysten kan det ikke undgås at se noget af den historie, som der blandt andet gemmer sig i sandet, byerne og minderne. Kom med på Historieguiden Søndervig guidede ture i den storslåede natur, hvor jeg tager jeg med gennem fortællingerne om nogle af de mange Vestjyske seværdigheder og begivenheder.

Omådet omkring Hvide Sande, Søndervig og Ringkøbing er helt specielt på mange måder, hvilket gør det meget interessant at gå på oplevelse i de gamle og nyere historier.

Find herunder de 3 ture som jeg inviterer med på.
De bedste hilsner, Louise Hyldal
Historieguiden Søndervig

Oplev Houvigfæstningen

Hvis du vil se og høre historien om bunkerne, som ligger i Houvig - så er denne spændende guidede tur den helt rigtige! Vi besøger Houvigfæstningens to anlæg, Ringelnatter og Krylen, og slutter på stranden foran Vesterhavet.

Historien bag Søndervig

Deltag i en byvandring og se bade- og feriebyen fra en anden side på denne guidede tur, hvor du blandt andet vil høre historien om det barske liv ved Vesterhavet, badehoteller og besættelsen.

Guidet dagstur i området

Kom med på denne guidede dagstur, med fortællinger om den spændende historie bag nogle af områdets mest besøgte seværdigheder samt en række begivenheder i Hvide Sande / Ringkøbing området.